NYHEDER Siden er opdateret d. 2. juni 2023

 

Forside

Kontakt

CV

Maleri

Grafik

Arbejder på papir

Film

Fotoalbum

Blog

Skitseblokken

 

 

NYT FRA VÆRKSTEDET

 

 

På udflugt til Augustenborg

Det Hvide Palæ udgør det fysiske omdrejningspunk i forbindelse med kunsthallen Augustiana i Augustenborg på Als. Jeg har tidligere her på siden nævnt udstillingen med titlen 'The Word for World is Forest' med en totalinstallation af den arkitektuddannede billedkunstner Simon Hjermind Jensen. En udflugt til Augustenborg gav mig et indblik i udstillingens formål og nu arbejder jeg på en anmeldelse, som snart kan læses i et større dagblad. Udstillingen kan ses frem til den 2. juli på Augustiana, hvortil der for øvrigt er gratis entré.

Detaljefoto fra udstillingen 'The Word for World is Forest' på Augustiana... se flere billeder fra udstillingen HER>

 

Få forventninger over millionen hos Bruun Rasmussen

Når auktionshuset Bruun Rasmussen d. 13. juni kl. 17 blænder op for auktionen over den moderne kunst, er det især nogle af Oluf Høsts malerier fra Bognemark på Bornholm, der falder i øjnene, men vurderinger over millionen er der langt imellem. Faktisk er det kun nogle værker af Per Kirkeby, man forventer kan sælges til mere end en million kroner sammen med et enkelt maleri af den kinesiske kunstner Fang Lijun (f. 1963). Ellers er der selvfølgelig masser af modernisme, Cobra og dansk og international samtidskunst på programmet. Auktionen finder sted i Bredgade i København.

 

Per Kirkeby: 'Flodfjældets skønhed', 1976-77. Olie på plade. 102 x 212 cm. Vurd.: 1.000.000-1.200.000 (Foto: Bruun Rasmussen Kunstauktioner)

 

PRESSE

 

2022 I BILLEDER

 

 

FORÅR-SOMMER 2023

 

 

 

NYE ANMELDELSER:

 

 

"Ud af skyggen og frem i Skagens fortryllende lys"

Skagens Museum viser særudstilling med Marie Krøyer

 

"Farvemættede landskaber på højkant"

Amerikanske Shara Hughes viser udstillingen 'Right This Way' på kunstmuseet Kunsten i Aalborg

 

"Udstilling forvandler i tekst og billeder Skovgaard Museet til Åndernes Hus"

Forfatteren Jens Blendstrup og billedkunstneren Ole Lejbachs fælles projekt i Viborg har ganske passende fået titlen 'Genfærd'.