NYHEDER Siden er opdateret d. 13. juli 2024

 

Forside

Kontakt

CV

Maleri

Grafik

Arbejder på papir

Film

Fotoalbum

Blog

Skitseblokken

 

 

NYT FRA VÆRKSTEDET

 

 

PRESSE

 

FOTOS:

Forår-sommer 2024

 

2023 i billeder

 

»Men gak til Louisiana, kære læser! Det er en højst seværdig udstilling og for de fleste et ganske nyt og spændende kunstnerbekendtskab«

Jeg kan kun bekræfte opfordringen fra Lisbeth Bonde, der i Kristeligt Dagblad giver fem ud af seks stjerner til udstillingen ’Blow-Up’ med værker af Franz Gertsch (1930-2022). Jeg har sammen med min hustru netop set – og især oplevet udstillingen på kunstmuseet Louisiana i Humlebæk, og har man først ladet sig forføre af Gertschs kæmpemæssige fotorealistiske malerier og minutiøst fremstillede træsnit i for metoden usædvanligt store formater, bør man investere 51 minutter på at se filmen ’At give tiden tid’, der tegner et stærkt og gennemarbejdet billede af en usædvanlig kunstner, som man iagttager arbejdende på trods af en høj alder. Udstillingen og filmen kan ses på Louisiana frem til d. 10. november 2024.

Franz Gertsch: ’Patti Smith II’, 1978. Akryl på ubehandlet bomuld… se flere billeder fra udstillingen HER>

 

Skynd jer!

Søndag d. 14. juli slutter Chaïm Soutine-udstillingen på Louisiana i Humlebæk. I kan altså lige nå det! Fruen og jeg besøgte museet i Humlebæk forleden dag og fik altså Soutine med blandt en masse andre fine oplevelser.

Chaïm Soutine: ’Les Maisons’, 1920-21. Olie på lærred… se flere billeder fra udstillingen HER>

 

Kunstsyn.

WordPress.com

HER>